torsdag 13 januari 2011

24°C

Ja som ni ser i rubriken har det vart riktigt varmt här idag, ändå så har många romare kollat snett på mig för jag haft jeans-shorts på mig! 24 grader stod det på en termometer vi åkte förbi, jävla fryslortar det där.

                                                       Solen skiner på oss vid trigoria

Idag har vi varit på utflykt. Först åkte vi hem till Francesco Totti för att Helmer skulle få sin tröja signerad. Vi stod där länge och väl och väntade... men ingen Totti, bättre lycka nästa gång! Sedan tog vi oss till trigoria, Romas träningsanläggning. Det ligger en bit söder om stan, i runda slängar c.a 2 mil från där vi bor. Vi kom dit lagomt tills träningen började och det var kanske 20 till som stod och försökte få en glimt av stjärnorna genom springorna i muren. Vi traskade dock vidare till baksidan av anläggningen där Helmersson visade upp en ny sida jag aldrig sett hos han, den olagliga! Helmersson klättrade över den förbjudna muren och det syntes att han hade varit där förr, och som ni vet kommer en brottsling alltid tillbaks till brottsplatsen. Jag stannade dock på rätt sida och höll Malin sällskap medans Helmer fick sina fotografier av stjärnorna.

                                                          Tagen på bar gärning!

På hemresan var det dags för resans första McDonalds, Una Big mac per favore! När vi kom hem vilade vi fötterna och kikade när Helmer fixade sina bilder och bloggade lite. Sen har vi inte hunnit med så mycket mer, vi var ner och kikade in AS Roma Store som ligger knappa kilometern från där vi bor, på köpet fick vi även se ett klassiskt Italienskt trafikkaos! Dom gjorde kaos med varandra som laserturken skulle sagt. Det är ju inte lite skillnad på temperament länderna emellan, kärringsverige!

                                                              Helmer på Romastore

                                                     Visby ringmur kan slänga sig i väggen!

3 kommentarer:

  1. låter hälrigt :)
    haha kaos :D klippa hans toung!

    SvaraRadera
  2. Hej kolla gärna in min nya blogg från Rom!

    SvaraRadera