torsdag 7 april 2011

Ja, jag är lite impulsiv...

Igår natt satt jag och klickade runt lite på nätet och tillslut vart det så att jag impulsbokade en resa till Sevilla. 6 dagar i April blir det, 12-18:e. Planen är att komma dit och spela lite poker då en ganska stor turnering går av stapeln där. GSOP heter den (Grand series of poker). Wish me luck!

Fast självklart ska jag inte bara sitta inne och svettas på casinot, jag ska även hinna med att kolla in staden. Och föga oväntat ska jag hinna med att klämma in en fotbollsmatch i schemat. Real Betis - Cartanega är matchen jag ska kolla på, tyvärr hade Sevilla bortamatch just när jag är där, typiskt... Men det ska bli kul att se Betis som just nu är i jakt på serieledningen och avancemang till La Liga. Sen att dom har rätt färg på tröjorna gör det bara bättre!

Sevilla-info
Sevilla grundlades för över 2000 år sedan och är huvudstad i Andalusien, en autonom region i södra Spanien. Under historien har staden styrts av bland andra romare, vandaler och morer. Katedralen i Sevilla är byggd där stadens gamla moské låg. Den är världens största gotiska katedral och den fjärde största kristna kyrkan i världen. Överallt i Sevilla finns det parker och monument, och staden är ett centrum för konst och kultur

Lite bilder på hotellet jag bokade

Entrén

Hotel Melia Lebreros

Pool & Resturang

Där någonstans sitter jag den 17:e April, jävla snygga färger på arenan!


Sedan har jag och min käre far planerat (och bokat hoppas jag) in en resa i September också. Han har kvalat in till en pokerturnering i Irland då, och självklart ska jag med som resesällskap. Killarney heter staden och ligger c.a 30 mil söder om Dublin.

Jag är riktigt laddad och det ska bli jäkligt häftigt att se Irland, så bildskönt och vackert som det ser ut att vara! Jag föreställer mig att det ser ut som Fylke i "Sagan om ringen" och att de sitter små gubbar i gräset och röker pipa!

Pappa har i alla fall redan kollat upp att det ligger ett whisky destilleri i närheten så dit ska vi och kolla någon dag, får se om man får provsmaka något! Sedan är ju ett besök på en traditionell irländsk pub givet! 

Killarney-info
Killarney är en stad i grevskapet Kerry i södra Irland. Staden ligger belägen i en djup dal vid Macgillycuddybergen bredvid Killarneysjöarna, en del av Killarneys nationalpark. Staden är känd för sin historia och framför allt för den stora katedralen som finns där. På grund av sitt historiska äventyr är staden mycket populär att besöka för turister och det är även turismen som är den största industrin i staden




Lite bilder från Killarney


Någon maffig kyrka

Nästan som vid älvbrinken i skäve!

Fylke!

Är det HÄR gammelgäddan finns?

Vackert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar